Forside

Generelt om husleie

De aller fleste av oss vil på et eller annet tidspunkt komme i en situasjon hvor man enten leier eller leier bort bolig. Desverre kommer også veldig mange av oss opp i problemstillinger vi gjerne skulle ha vært foruten i forbindelse med dette. Det kan være at leietager ikke betaler, at leietager ødelegger ting i boligen, eventuelt at leietager holder ville fester og at politiet ofte må komme på besøk. Men det kan også være at utleier ikke følger opp reperasjoner som denne har lovet, at utleier forsøker å si opp kontrakten uten å ha lovlig adgang til det, osv. I det heletatt er det kun fantasien som setter grenser.

Reglene ved utleie er mange, og det kan være ganske vankelig å få fullstendig oversikt. Denne bloggen går gjennom de vanligste problemstillingene ved utleie av bolig, og søker å løse opp de fleste missforståelser som foreligger. Bruk menyen til høyre for å finne akkurat det tema som er aktuelt for deg.

Bloggen er fortsatt under oppbygning, så på nåværende tidspunkt er ikke alle tema fullt ut listet opp, ei heller helt ferdige. Men det kommer!

Andre blogger med informasjon om juridiske tema:

- Tvangssalg
- Arveregler
- Gjeldsordning
- Fri rettshjelp
- Separasjon